Het nieuwe werken
in een nieuwe wereld

De wereld is veranderd. En dat geldt ook voor het gebied ‘werk’. In de huidige tijd probeert iedereen een nieuwe vorm te vinden hoe om te gaan met werk, thuiswerk en de combinatie privé en werk. Het algehele stress level is toegenomen bij veel mensen, na het pionieren van de afgelopen 1,5 jaar is het nu tijd voor een lange termijn plan. Want de gevolgen van deze pandemie zijn nog niet voorbij. Zoek je een manier om medewerkers te ondersteunen bij dit proces zodat ze ook nu het beste uit zichzelf kunnen blijven halen? Lees dan vooral verder.

Bewustwording

Alle workshops/ trainingen worden gegeven vanuit het thema bewustwording. Door juist nu in openheid naar jezelf te kijken ontdek je de patronen die ineffectief zijn. Als je helder zicht hebt op patronen en overtuigingen en je neemt de tijd en ruimte  om hiermee te experimenteren, dan komt er ruimte voor blijvende verandering.

Je leert vanuit authenticiteit aandacht schenken aan wat er zich onder de oppervlakte afspeelt. Dit geeft inzicht in je eigen gedrag en in het gedrag van anderen. Dat komt de kwaliteit van het werk ten goede. Je ziet wat de oorzaken zijn van bepaalde situaties, gedrag en bepaalde uitkomsten. Je weet hoe je daarmee aan de slag kunt, in plaats van aan symptoombestrijding te doen.

De workshops/ trainingen gaan over bewust aandacht geven aan wat er nu allemaal speelt, dat is het startpunt. Niet zweverig, maar juist nuchter en proactief. Als je weet wat je startpunt is, op alle vlakken, dan kun je vervolgens het doel, de richting en de intentie waarmee je op weg gaat bepalen.

Leiderschap & Management

Persoonlijke effectiviteit

  • Persoonlijke Effectiviteit
  • Startende Professional
  • Stressmanagament
  • Timemanagement

Teambuilding & Communicatie

  • Verbindend Communiceren
  • Feedback
  • Teambuilding

Vitaliteit & Werkgeluk

De workshops/ trainingen zijn persoonlijk, interactief en ervaringsgericht.
De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur,
je boekt al een workshop vanaf € 795,- (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op of bel 06-46433009.

Vervolg

Is je team/ organisatie klaar voor een gedegen aanpak en open voor bewustwording, het nieuwe werken en duurzame verandering? Kijk dan naar het Jaarprogramma. Dit programma wordt op maat in organisaties aangeboden als (onderdeel van) een vitaliteitsprogramma, eventueel met aanvullende individuele/ teamcoaching.

Neem nu contact op voor een gratis en vrijblijvende kennismakingsafspraak.