Het nieuwe werken

Ons beeld van de wereld is veranderd en de manier van werken verandert mee. Onverminderd belangrijk blijft hoe je met jezelf en met anderen omgaat; persoonlijk leiderschap en communicatie (softskills).

Soft skills kun je het best omschrijven als ‘persoonlijke eigenschappen die iemand in staat stellen effectief en harmonieus te communiceren met andere mensen’. Dit zijn zijn dus karakteristieken die ervoor zorgen dat samenwerkingen doelgericht en naar ieders tevredenheid verlopen. Dit is niet te vervangen, ook in de online wereld hebben we en houden we met mensen te maken.

Bewustwording

Alle workshops/ trainingen worden gegeven vanuit het thema bewustwording. Door vanuit openheid en nieuwsgierigheid naar jezelf te kijken worden patronen ontdekt die ineffectief zijn. Als hier helder zicht op is, dan komt er ruimte vrij om blijvende verandering in gang te zetten.

Je neemt jezelf altijd mee, waar je ook heen gaat. Als je leert vanuit authenticiteit te communiceren en de leiding te nemen, kun je aandacht schenken aan wat er zich onder de oppervlakte afspeelt. Dit geeft inzicht in je eigen gedrag en in het gedrag van anderen. Je ziet wat de oorzaken zijn van bepaalde situaties waardoor je met de basis aan de slag kunt, in plaats van brandjes te blussen.

Bepaal hier het startpunt:

Leiderschap

Communicatie

  • Verbindend Communiceren
  • Feedback
  • Assertiviteit

Teambuilding

  • Teambuilding (light)
  • Teambuilding (intensive)

Vitaliteit

De workshops/ trainingen zijn persoonlijk, interactief en ervaringsgericht en worden op maat in organisaties aangeboden, eventueel als (onderdeel van) een vitaliteitsprogramma. Daarnaast is aanvullende individuele/ teamcoaching mogelijk.

De investering is afhankelijk van de groepsgrootte en de duur,
je boekt al een workshop vanaf € 795,- (exclusief 21% btw).

Neem voor een offerte op maat contact op of bel 06-46433009.